Beginpagina Neem contact op met Yoga Studio Hoorn Meld je aan voor de yogalessen Yoga voor ontspanning Zwangerschapsyoga Yoga op maat voor (ex-)kankerpatiënten

Zwangerschapsyoga

De zwangerschapsyogalessen zijn gericht op beweging, ontspanning, houdingen en ademhaling tijdens de zwangerschap. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan ademtechnieken en andere tips voor tijdens de bevalling. Op verzoek kan er een partnerles worden ingepland.

De meeste zwangeren starten de lessen rond 20 weken zwangerschap, maar eerder of later is ook mogelijk. De les zelf duurt een uur en wordt afgesloten met thee. (kwartier) In die tijd is er ruimte om te praten over de vorderingen rond de zwangerschap.

 

Gratis proefles

Wil u een les uitproberen? Dat kan! Neem contact op met Yoga Studio Hoorn om een afspraak te maken.

 

Wall of Fame

Onderstaande geboortekaartjes werden opgestuurd door de yogamama's die de lessen zwangerschapsyoga hebben gevolgd. Goed gedaan meiden!

 

Publicaties

  • Bewegen met een dikke buik - Noordhollands Dagblad, najaar 2011
    "De wiegendans, puffen, overgangshoudingen en met de benen de lucht in. Er wordt hard gewerkt tijdens de yogalessen van Yoga Studio Hoorn. De lessen bereiden de aanstaande moeders voor op de bevalling en ozrgen dat het lichaam fit blijft..." Download artikel (pdf - 2 mb) »

 

Nieuws

 

Gratis proefles
Wil u een les uitproberen? Dat kan! Neem contact op met Yoga Studio Hoorn om een afspraak te maken.
Vraag een gratis proefles aan »

 

De favorieten van Yoga Studio Hoorn
Voor u geselecteerd: producten en diensten die aansluiten bij uw lifestyle.
Bekijk de favorieten »

 

   
 
Yoga Studio Hoorn is lid van
Vereniging Yogadocenten Nederland en erkend door de Europese Yoga Unie.
Vereniging Yogadocenten Nederland