Beginpagina Neem contact op met Yoga Studio Hoorn Meld je aan voor de yogalessen Yoga voor ontspanning Zwangerschapsyoga Yoga op maat voor (ex-)kankerpatiënten

(Hatha) Yoga

Yoga in de simpelste betekenis van het woord: balans vinden tussen lichaam en geest; dat is wat Emelie wil bereiken met haar lessen. Met het doen van yogaoefeningen, ademtechnieken en ontspanningsoefeningen vult ze de lessen en creëert daarbij de mogelijkheid tot het vinden van mentale rust. Door de beoefening van yoga wordt het lichaam eveneens soepeler.

Voor het beoefenen van yoga bij Yoga Studio Hoorn hoeft u niet lenig te zijn. De oefeningen worden aangepast aan de mogelijkheden van de groep. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Emelie Wapenaar. Zij licht u graag verder in over de lessen en de mogelijkheden tot het volgen van lessen. 

Naast de bestaande lesuren is er meer ruimte voor het volgen van yogalessen. Bij genoeg interesse kunnen er ook op andere tijdstippen lessen worden ingepland. Ook hierover kunt u informeren bij de docent.

 

Gratis proefles

Wil u een les uitproberen? Dat kan! Neem contact op met Yoga Studio Hoorn om een afspraak te maken.
Vraag een gratis proefles aan »

 

Nieuws

 

Gratis proefles
Wil u een les uitproberen? Dat kan! Neem contact op met Yoga Studio Hoorn om een afspraak te maken.
Vraag een gratis proefles aan »

 

 

   
 
Yoga Studio Hoorn is lid van
Vereniging Yogadocenten Nederland en erkend door de Europese Yoga Unie.
Vereniging Yogadocenten Nederland