Beginpagina Neem contact op met Yoga Studio Hoorn Meld je aan voor de yogalessen Yoga voor ontspanning Zwangerschapsyoga Yoga op maat voor (ex-)kankerpatiënten

Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN)

Yoga Studio Hoorn is aangesloten bij de VYN. Dat houdt in dat u bij sommige verzekeraars de kosten voor de zwangerschapsyogalessen (deels) kunt declareren. Vraag ernaar bij uw verzekeraar.

 

Vereniging van Yogadocenten NederlandDe Vereniging is opgericht op 23 maart 1978 en fungeert als beroepsvereniging. Het doel is de kwaliteit van de yogalessen, yogaopleidingen en yogabijscholingen in Nederland te verhogen en zoveel mogelijk te waarborgen. De Vereniging is een informatiepunt op het gebied van yoga, behartigt de belangen van de aangesloten leden en is aangesloten bij de Europese Yoga Unie.

De Vereniging stimuleert yogadocenten opleidingen te voldoen aan het Basis Programma Opleidingen. Ook is de Vereniging actief bezig met het uitdragen van de beroepscode. Alle leden hebben een bijscholingsverplichting, daarmee is het de bedoeling het lesniveau hoog te krijgen en te houden.

Yoga Studio Hoorn is lid van Vereniging Yogadocenten Nederland en erkend door de Europese Yoga Unie.

Nieuws

 

Gratis proefles
Wil u een les uitproberen? Dat kan! Neem contact op met Yoga Studio Hoorn om een afspraak te maken.
Vraag een gratis proefles aan »

 

De favorieten van Yoga Studio Hoorn
Voor u geselecteerd: producten en diensten die aansluiten bij uw lifestyle.
Bekijk de favorieten »

 

   
 
Yoga Studio Hoorn is lid van
Vereniging Yogadocenten Nederland en erkend door de Europese Yoga Unie.
Vereniging Yogadocenten Nederland